Een mooi ingericht kantoor is het perfecte visitekaartje voor jouw klanten. Om dat te kunnen realiseren maken wij het voor jou als zakelijke klant zo gemakkelijk mogelijk om een bestelling bij ons te plaatsen. Naast het plaatsen van een bestelling via de webwinkel is het voor onze zakelijke klanten ook mogelijk om offertes op te vragen, te bestellen via inkooporders en op rekening te kopen.


Voorwaarden

Wij begrijpen dat je als bedrijf op rekening wilt bestellen en dit maken wij daarom ook graag mogelijk. Echter willen wij ook graag zeker weten dat alles goed verloopt. Om die reden is op rekening bestellen enkel mogelijk voor bedrijven die al minimaal 1 jaar zijn ingeschreven bij de KvK en doen wij daarnaast ook altijd een financiële achtergrondcheck.

  Achteraf betalen

Voor onze zakelijke klanten is het mogelijk om achteraf te betalen. Fijn toch? Voldoet jouw bedrijf aan de voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op via [email protected] of plaats gemakkelijk een offerte aanvraag.

  Kortingsmogelijkheden

Als ondernemer ben je altijd opzoek naar de beste deal. Naast het feit dat de producten bij Trend Meubilair altijd scherp geprijsd zijn, bieden wij onze zakelijke klanten ook andere kortingsmogelijkheden. Bijvoorbeeld een prijs die lager wordt naarmate je meer bestelt. Daarnaast kan je ook direct bij je eerste aankoop profiteren van 10% korting indien je een eigen account aanmaakt. Wacht niet langer en vraag een offerte aan

  Razendsnelle service

Achteraf betalen, kortingsmogelijkheden en als kers op de taart razendsnelle service! Bij ons hoef je nooit lang te wachten als belt en op jouw aanvraag ontvang je dezelfde dag nog een offerte. 

Zakelijk