Je hebt tot 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling om gebruik te maken van jouw herroepingsrecht. Dit houdt in dat je het recht hebt om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Om gebruik te maken van jouw herroepingsrecht dient er te worden voldaan aan de volgend voorwaarden:

  • De producten dienen onbeschadigd te zijn;
  • De producten dienen ongebruikt te zijn;
  • De producten dienen in originele verpakking geretourneerd te worden.
 

Let op: Indien er sprake is van een defect of beschadiging, graag het probleem binnen 3 dagen na ontvangst melden via [email protected] . Controleer daarom altijd direct uw ontvangen goederen.


Indien er dus voldaan wordt aan bovenstaande voorwaarden en je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zijn enkel de kosten van de retourzending voor jouw eigen rekening. Ook bij het retourneren van een deel van jouw bestelling zijn de kosten van de retourzending voor jouw eigen rekening.  Wij zullen het volledige aankoopbedrag, van de terecht door jou geretourneerde producten, inclusief eventuele  extra berekende kosten uiterlijk binnen 14 dagen terugstorten.

 

Let op: Voor bedrijven / zakelijke klanten geldt geen 14 dagen bedenktijd. Volgens het recht worden zij geacht te handelen met voorkennis en uit een impuls.

 

Het proces van retourneren is als volgt:

1)      Maak het verzoek tot annuleren of retourneren kenbaar via een e-mail naar [email protected] of via het onderstaand opgenomen digitale formulier.

 

2)      Na controle van jouw verzoek, ontvang je indien akkoord een bevestiging van dit verzoek en daarbij een datum waarop de goederen opgehaald zullen worden.

 

3)      Zodra de goederen zijn opgehaald, bewaar je altijd jouw bewijs van retour zenden zodat je dit ten aller tijden aan ons kunt laten zien.

 

4)      Zodra wij de goederen retour ontvangen hebben zullen wij het volledige aankoopbedrag, van de terecht door jou geretourneerde producten, inclusief eventuele  extra berekende kosten uiterlijk binnen 14 dagen terugstorten op jouw bankrekening.

 

Verzoek tot retourneren via e-mail

Indien je jouw verzoek tot annuleren of retourneren kenbaar wilt maken via een e-mail naar [email protected] , zorg er dan voor dat je de volgende gegevens opneemt:

  • Naam;
  • Telefoonnummer;
  • Order en of factuurnummer
  • IBAN bankrekeningnummer (deze dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarmee je betaald hebt).
 

En indien er sprake is van een beschadigd product, ook:

  • Een duidelijke beschrijving van de schade(s);
  • Minimaal 3 duidelijke foto’s van de schade(s).

 

Verzoek tot retourneren via ons digitale formulier

 
* Verplichte velden