Trend Meubilair is een moderne online shop voor al je meubilair. Doordat ons grote assortiment, die blijft groeien, zijn wij in staat om een ruime keuze te bieden. Het maakt niet uit wat jouw smaak is, want je vindt altijd wel een product dat bij jou past. Wij willen dat jij eenvoudig en zorgeloos je producten bij ons bestelt. Daarom biedt Trend Meubilair een snelle en gratis levering aan van jouw bestelling. Prijs en kwaliteit zijn even belangrijk en gaan hand in hand. Het doel van Trend Meubilair is om goede kwaliteit producten aan te bieden tegen een zeer scherpe prijs voor iedereen.

 

Producten kopen bij Trend Meubilair doe je snel, eenvoudig en veilig. Ben je toch niet helemaal tevreden over je product? Of is er iets mis? Dat is niet fijn, maar ook dan proberen wij jou zo goed mogelijk te helpen. Je hebt 14 dagen bedenktijd na ontvangt van jouw bestelling. Om het kiesproces voor jou makkelijker en aangenamer te maken, zijn al onze producten voorzien met professionele foto’s en een duidelijke productomschrijving. Binnen een paar simpele stappen heb jij je bestelling afgerond en geniet je in een mum van tijd van je nieuwe aankopen!

 

Alle voordelen van Trend Meubilair op een rijtje

 1.      Eenvoudig je meubels kopen vanuit huis

Je hoeft niet langer onnodig tijd te verdoen aan het afgaan van alle meubelzaken. De tijd die je kwijt was aan het drukke verkeer, lange wachtrijen aan de kassa en het manoeuvreren van winkelwagens in de meubelzaak kan je nu veel beter besteden. Bij Trend Meubilair bestel je op je gemak al je meubelstukken in onze online webshop. Wij bieden verschillende veilige betaalmogelijkheden aan, zodat jij kan betalen zoals jij dat wilt. Niet te vergeten, wij bieden een gratis levering aan ongeacht de hoeveelheid!

 

 2.      Groot aanbod

Iedereen heeft zijn of haar eigen smaak. Door het grote assortiment van Trend Meubilair breng jij jouw smaak tot uiting. Trend Meubilair biedt onder andere banken, stoelen, lampen en tafels aan. Bekijk onze webshop voor een volledig overzicht van ons aanbod.  

 

 3.      Gratis verzending

Bij Trend Meubilair sta je niet voor onverwachtse kosten. Wij doen niet aan verzendkosten. Je bestelt al je producten inclusief een gratis verzending. Ook is er geen minimale afname of bestelprijs. De verzending is altijd gratis!

 

 4.      Persoonlijke service

Wij proberen je altijd zo goed mogelijk te helpen. Heb je vragen? Stel ze gerust via onze live chat of vul het contactformulier in.