Tonen als Foto-tabel Lijst

11 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vloerlampen van Trend Meubilair

De vloerlampen van Trend Meubilair staan fantastisch in jouw moderne, industriële interieur. Onze vloerlampen zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens echte eyecatchers in je woonkamer. Bekijk ook de rest van onze collectie lampen in de webshop.


Vloerlampen voor een warme sfeerverlichting

Een lamp moet natuurlijk praktisch zijn, maar je prettig en ontspannen voelen in je woning is nog veel belangrijker. Vloerlampen zijn ideaal voor het creëren van een warme sfeer in je woning. Een sfeer die je tot rust laat komen, die uitnodigt om gezellig bij te kletsen met vrienden of om ontspannen in je favoriete stoel een boek te lezen.


Creëer jouw eigen verlichtingsplan

Om de perfecte licht balans te creëren in jouw woning is het aan te raden om een verlichtingsplan te maken. Dit kun je prima zelf doen.

  1. Teken een eenvoudige plattegrond van de ruimte en (grote) meubels die er in staan.

  2. Geef aan waar je algemene verlichting wilt hebben, dit wordt de basisverlichting.

  3. Bedenk en noteer waar je specifieke verlichting wilt hebben. (Bijvoorbeeld een plek waar je veel leest, werkt of een object dat je graag wilt uitlichten).

  4. Geef aan waar de verlichting moet komen en welk type verlichting hier van pas komt.

  5. Kies het lamp armatuur dat je mooi vindt. Bij Trend Meubilair kun je kiezen uit verschillende hanglampen en vloerlampen.

  6. Kies voor de juiste verlichting in de juiste sterkte en helderheid.

Trend Meubilair biedt snelle levering en gratis verzending

Bij Trend Meubilair leveren we jouw voordelige vloerlamp snel en is verzending gratis. Niet tevreden met je aankoop? Stuur hem binnen 14 dagen gewoon retour.