Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 of 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 of 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voordelige lampen, de sfeermakers in huis

Verlichting is vooral in de avond en op donkere dagen dé sfeermaker in huis. Welke sfeer jij wilt creëren in huis bepaalt welk type lamp en armatuur je het best kunt kiezen. Zo kun je kiezen uit:

  • Gloeilampen

  • Spaarlampen

  • Halogeenlampen

  • Duurzame Led-lampen


Lampen zijn verkrijgbaar in diverse wattages en helderheden, zodat je voor iedere plek in huis de gewenste sfeer kunt creëren.


Welk verlichtingsarmatuur kies jij?

Niet alleen de lamp zelf maar ook het armatuur, de lampenkap en de manier waarop het licht verdeeld wordt hebben invloed op de sfeer. Voor een lamp boven de eettafel is het bijvoorbeeld prettig dat het licht naar beneden gericht wordt en niet direct in het gezicht schijnt. Wil je een mooi object aan de muur uitlichten, dan is een spot zeer geschikt. Voor een warme uitstraling en een sfeervol effect is een mooie lampenkap die het licht goed verdeelt erg prettig.


Lampen advies van Trend Meubilair: “Maak een lichtplan”

We adviseren je om je woning eens goed te bekijken op het moment dat er minder licht aanwezig is. Vervolgens doorloop je de volgende stappen:

  1. Teken een eenvoudige plattegrond van de ruimte en (grote) meubels die er in staan.

  2. Geef aan waar je algemene verlichting wilt hebben, dit wordt de basisverlichting.

  3. Bedenk en noteer waar je specifieke verlichting wilt hebben. (Bijvoorbeeld een plek waar je veel leest, werkt of een object dat je graag wilt uitlichten).

  4. Geef aan waar de verlichting moet komen en welk type verlichting hier van pas komt.

  5. Kies het lamp armatuur dat je mooi vindt. Bij Trend Meubilair kun je kiezen uit verschillende hanglampen en vloerlampen.

  6. Kies voor de juiste verlichting in de juiste sterkte en helderheid.