Wij voorzien jou van een brede keuze aan betaalmogelijkheden, zodat je gebruik kunt maken van jouw vertrouwde betaalmogelijkheid:

 

Betaalmogelijkheid

Betaalkosten

iDEAL

Gratis

Creditcard

Gratis

Paypal

Gratis

Vooruitbetaling

Gratis


Ideal

iDEAL

De gemakkelijkste manier van betalen op het internet.  iDEAL ondersteunt internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en ook de Triodos Bank.

Waarom betalen met iDEAL:

  • Snel, simpel en veilig betalen via je eigen bank;
  • Geen speciale software nodig om iDEAL te kunnen gebruiken;
  • Bij Trend Meubilair is betalen met iDEAL altijd volledig gratis.

 

Creditcard

Creditcard

Een welbekende manier om online jouw aankopen te doen is via een creditcard. Bij Trend Meubilair is het gemakkelijk en veilig om met een creditcard van VISA of Mastercard te betalen. Voor de kenners, dit gaat bij ons via een SSL-beveiligde server. Zodra we jouw creditcardgegevens gecontroleerd hebben, ontvang je een bevestiging en wordt je bestelling verzonden door onze transporteur.

Waarom betalen met creditcard:

  • Bij Trend Meubilair is betalen met creditcard altijd volledig gratis;
  • Jouw aankopen zijn verzekerd;
  • Bij Trend Meubilair worden je creditcardgegevens op een veilige manier verstuurd.

 

Paypal

PayPal

Niet langer zoeken naar je random reader of moeite doen om je creditcard gegevens te bewaren. Via PayPal heb je een veilige en makkelijke plek waar je jouw betaalmethodes kan bewaren en gebruiken. Het enige wat je nog nodig hebt is jouw email adres en jouw PayPal wachtwoord.

Waarom betalen met PayPal:

  • Bij Trend Meubilair is betalen met PayPal altijd volledig gratis;
  • Jouw aankopen zijn verzekerd zonder je creditcardnummer of financiële informatie door te geven;
  • Veilig en simpel betalen.

Vooruit betaling

Iban

Het is ook mogelijk om na het plaatsen van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag over te maken naar de bankrekening van Trend Meubilair. Om dit proces goed te laten verlopen vermeldt je bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer welk te vinden is in de orderbevestiging.


Onze betalingsgegevens:

ING Bank

Rekeninghouder: Trendmeubilair V.O.F.

IBAN:  NL62 INGB 0007 7404 74

BIC:  INGBNL2A

 

Let op: Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betalen vanwege de overboektijd tussen verschillende banken. Houdt daarom altijd rekening met een overboektijd van 1 tot 3 dagen. Zodra wij de betaling ontvangen hebben sturen wij jou een ontvangstbevestiging en wordt jouw bestelling verzonden door onze transporteur.